Cykla och vandra i Sjuhärad

I Sjuhärad kan du både cykla och vandra, här finns något för alla!vandra-bokskogen

Vacker och varierande natur

Som du kanske förstått så är naturen fantastiskt varierande och vacker i våra omgivningar. Skogssjöar och bäckar, ängslandskap och vidsträckta åkrar varvas med tät skog. Historiska platser och fästningar, kuperad terräng och många upplevelser väntar.

vandra-lagereld-sjuharad

vandraisjuharad.se hittar du ett stort antal vandringsleder av olika svårighetsgrad och längd, här finns även information om cykelleden Ätradalsleden som sträcker sig från Falköping i norr till Falkenberg i söder. Vi erbjuder dessutom olika cykel- och vandringspaket om du vill kombinera din vackra Västgötavandring eller cykeltur med god mat och övernattning – och kanske få med dig lite gott eftermiddagsfika på turen.

Vi lägger hela tiden upp fler vandringsleder på webben och du har en nedladdningsbar karta i pdf-format där rastplatser, sevärdheter och annan information du kan tänkas behöva på din väg genom Sjuhärad.

Gå gärna in på vandraisjuharad.se för att botanisera bland ett stort urval av olika leder och för ytterligare information om vårt projekt.

Ladda ner/download PDF